SHARE

България в един уикенд:

София: масово недоволство заради бездарния, но скъп ремонт на “Графа” и градинката на “Св. Седмочисленици”. От общината уверяват, че всичко е точно и да не правим заключения, преди да видим крайния резултат. В същото време днес почна ударна подмяна на плочите в градинката на “Седмочисленици”.

Благоевград: Полицията и прокуратурата разбиха мрежа за нелегална търговия с лекарства за онкоболни. Задържани са лекари, които вливали медикаменти с изтекъл срок на годност, за да продават скъпоструващите нови.

Варна: Местен собственик на ресторант влачи из града куче, вързано на теглича на колата му. Животното не е оцеляло.

Русе: Зверско убийство на местна журналистка, която е работила и по темата за злоупотреби с евросредства. Разследващите работят по няколко версии, но са на мнение, че е малко вероятно убийството да има общо с работата на жената.

Хубаво ли е?

Блицкоментарът е препубликуван от фейсбук профила на автора. Заглавието и акцентите са на редакцията на “Терминал 3”.

SHARE
Ръководител на отдел “Комуникации” в българския офис на Организацията за защита на животните "Четири лапи". Завършил Английска филология в софийския университет, а преди това колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг с датско участие. Участник в редица спасителни мисии за животни у нас и в чужбина