SHARE

Ако вярваме на истеричната пропаганда, обзела ни с невиждани сили през последната година, основният проблем на България е таен заговор на мъже в полички, които искат да ни наложат чужди ценности и подмолно управляват събитията в страната. 

Именно поради това дойде и моето учудване, че тези “принципни” пазители на “традиционните ценности” от БСП, през патриоти до свещеници подминават с такова мълчание състоялата се в Шумен 10-а годишнина от признаването на Велик Приорат България за пълноправен член на Ордена на рицарите тамплиери на Йерусалим.

Това не били мъже в поли, а рицари? Аз нямам проблем с това определение, но щом на носенето на златни огърлици и бяла престилка с алени шевици му викаме “рицарство”, то очаквам, че “пазителите на традиционните ценности” ще се обръщат също толкова политкоректно и към всички останали кросдресъри в страната. Това не може да е привилегия само за тези от тях, които са агенти на ДС.

 И само за справка: членовете на Орденът на рицарите тамплери, разпуснат през 1312 г., изглеждат така: 

Членовете на Ордена на бившите агенти на Държавна сигурност и настоящи прокурори, професори в УНИБИТ и т.н., създаден през 2008 г., изглеждат така: 

Мъжът с неизживяно детство, който виждате на снимката, е щатният служител на ДС и охранител на Бай Тошо – Румен Рал…, извинявам се, това е Великият Приор Негово Превъзходителство ген.м-р /о.р./ акад.Румен Ралчев. Същият става професор по езотерика (!) през 2015 г. с дисертация на тема “Основи на езотериката като наука”. Този труд наистина е изключителен – най-вече защото езотериката не е наука. 

Великият приор Ралчев бе станал и депутат от патриотичната партия на Слави Бинев (простете архонт Бинев) в XLII Народно събрание. Същият се гордее в интервюта, че “Не е имало правителство без масони!”, а към ложата членува и отявленият рицар Илия Павлов – докато, разбира се, последният не е разстрелян като бос на не-толкова-благородната “Мултигруп”.

Ако сте започнали да се обърквате между “масони” и “тамплиери”, то да ви успокоя – тези тамплиери се смятат за масони. И очевидно не са много другите масони, които се причисляват към този рицарския кросдресинг, защото както научаваме от новината за тазгодишния събор, “Българският приорат е най-големият в Европа и втори в света след този в САЩ, където членуват 2000 души”. 

Оставям на вас извода какви са тамплиерите в САЩ, след като прочетете тази извадка от словото на Великият Приор Патрик Карний, произнесено през април 2017 г.:

Цветът и разнообразието са въодушевяващи! Официалните срещи са важни, но дори по-ползотворни за спояване на връзките са вечерите навън и нощните разговори. Томар уреди много мигове на другарство… включително пях God Bless America в ресторант, изпълнен с български, сръбски, руски и украински тамплиери. По-късно вечерта тамплиерската ми огърлица, ръкавели и обувки бяха при Румен, Великия приор на България, а навръх празника големият ми кръст бе около врата на Саша, Великия приор на Русия, докато неговият Източен кръст украсяваше моя врат. И всичко изглеждаше естествено и правилно!

И за финал ви оставям с тази снимка на отец Дионисий – ако помните той заплаши с анатема всеки застъпник на Истанбулската конвенция от управляващите, защото тя налагала западни ценности. Същият през 2016 г. бе обвинен в нарушаване на канона и съмнения за финансови злоупотреби. Можете да видите този “пазител на традиционните ценности” също на парада… извинядям се, обреда на рицарите тамплиери. 

Когато обикновени граждани се разхождат по улиците на София на прайда с едно от най-християнските послания – обичай ближния – всички тези “патриоти”, “духовници”, настоящи тамплиери и предишни комунисти и всякакви други радетели на “традиционните ценности”  изписват фермани и обикалят всяко телевизионно студио с пяна на уста, предвещавайки краят на “българщината”. Същите в трепетен захлас громяха конвенция, която щеше да осигури минимална защита от домашното насилие и насилието над жените.

И същите те нямат нищо против да си създават тайни общества, да се хвалят, че във всяко правителство има техен човек и да приемат в редиците си мутри. 

Но, не – проблемът на България са “западните ценности”, борбата с домашното насилие и посланието за любов към ближния. А спасителите на България са рицарите тамплиери от Ордена на ДС. 

SHARE