Стела Николова: Винаги съм знаела, че Ангелкова е “гениална”

Стела Николова: Винаги съм знаела, че Ангелкова е “гениална”

SHARE

Стела Николова е юрист и общински съветник от “Демократична България” във Варна. Препечатваме нейния статус от профила и́ във Фейсбук:

Винаги съм знаела, че Ангелкова е гениална!
Ето, преди няколко години тя рекламира България във Вегас с билбордове и дойдоха не 100 000, а 101 000 американци.
Малко с поздравителните картички, че са посетили нашата страна за руснаците не й се получи, но сигурно защото жените на руснаците ги получиха, а те явно не бяха посетили нашия земен рай с половинките си! За това сега се пренасочиха към братята турци, които са по-дискретни.
Но това с инфлуенсърите е супер!
В статията не се казва кои инфлуенсъри-щатски или родни.
Някак ми убягва гледката на щатски инфлуенсър на селски туризъм в Чифлика “Чукурово” или на спа във Велинград, но пък знае ли човек?!
Иначе за родните ще се получи идеално!
Според някакво изследване май поръчано от Библиотекарския, топ инфлуенсър у нас е Карбовски, а веднага по петите му е Иво Сиромахов.
Ето, че чудно ще се получи. Карбовски ще рекламира бетонното гето и балконинг на Слънчака за руснаци, а Сиромахов ще лети от спа на спа/Бойко ще му даде хеликоптера/, и от къща на тъща до къща на зам.министър. Така ще оправдаем европарите за къщи и ще покажем на онЕя от ЕС, че къщите могат да работят, но само инфлуенсъри са им липсвали.
С инфлуенсърство управляващите ще нахранят и т.нар. опозиция!
Само не разбирам защо още не са направили милиарден холдинг за инфлуенсърска реклама.
Чуждите инфлуенсъри можем да ги качим на лифта на Витоша/като тръгне/, да им сготвим малко сарми и да поднесем създърма с магданозче!
После ще им даваме по една каракачантичка и на летището ще ги изпраща Слави с песента на Богдана “Дано”.Нали се сещате, оная, в която се пее… “ще настане такъв живот, че само си викам “дано”!
Много се тревожа само да не докарат инфлуенсъри-индианци и да ги пуснат в Плиска. В Америка за индианците има резервати, а у нас ще помислят, че коренното население е напълно избито, защото никой не живее в най-старата столица.Сигурна съм,че Ангелкова ще се сети да не пуска никой на Плиска.Какво ще правят там инфлуенсъри? Ние културен туризъм не развиваме.Само алкохолен и басейнов. Селският пък пак е свързан с алкохолния, така че “Ку-ку бенд” ще ги уредят да свирят по селски панаири, че телевизия 7/8 още не може да стигне по рейтинг БТВ.
За по-будните инфлуенсъри ще има чалготека.Те ще рекламират купоните в САЩ.Тъй де, къде са виждали американци красиви жени да пеят облечени.Техните красавици се въртят на кол, а нашите и пеят!
Карбовски ще води със себе си на чалготека несбъднати мутреси, за да им покаже лъскавия живот на николетите отблизо.Като имат поглед, вече може да поискат да останат учителки.
Казвам ви, гениална идея и само си викам “дано”!

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.