SHARE

През 2017 год. на Ивелина е открито заболяването лимфом на Ходжкин – трети стадий. Преминава през 6 курса химиотерапия, но след 3 месеца получава рецидив. Решението на онкокомисията е да се извърши костно-мозъчна трансплантация.

С помощта на дарители Ивелина успява да събере необходимата сума и през месец юли 2018 г. й е направена трансплантация в Турция. През октомври след направен скенер става ясно, че Ивелина все още не е в ремисия.

Лекарите препоръчват лечението да продължи с нови курсове имунотерапия с медикамента Adcedris.

Ивелина сама се свърза с нас и помоли да разпространим този неин призив. Помогнете ѝ!

Моля ви помогнете и разпространете

Здравейте, скъпи дарители и приятели!

Щастлива съм да ви съобщя добрата новина, днес излезе резултатът от скенера и образуванието до трахеята вече го няма! Да, няма го, наистина го няма! Със сълзи на очите, от щастие и радост ви съобщавам, че това е най-добрият ми скенер, откакто водя битка с коварното заболяване лимфом на Ходжкин! Но дотук свършват добрите новини, когато животът ми има цена, а тя е много голяма и непосилна за мен и моето семейство – 180 000 лв.! Образуванията са се стопили, но раковите клетки все още върлуват в мен!

Докторът ми каза, че трябва да бъдат направени всички 16 курса с Adcetris, защото съм пациент с висок риск от рецидив или прогресия! Има малка промяна в плана за лечение, а тя е, че следващият скенер ще е след 16-ото вливане, всичко друго ще е както досега, а именно на всеки 21 дни ще се провеждат курсовете, преди всеки курс ще се правят кръвни изследвания и всяка сряда ще ми бъдат поставяни инжекции с растежен фактор! На 08.01 ми беше петото вливане и поставянето на ваксините, които са необходими след трансплантацията и следващата ми дата за вливане е 29.01.2019 г., ако всичко върви по план! Можете да намерите още информация и на фейсбук страницата – Да помогнем на ИВЕТО.

Също така има и направен благотворителен базар – Благотворителен базар за Ивето!

Вярваме в Доброто и в нейното Бъдеще!

Благодаря на всеки един от вас, който ме подкрепяше и продължава да ме подкрепя по един или друг начин! Благодарение на вас има надежда за мен! 

Моля ви не спирайте да разпространявате и който има възможно нека ми помогне, да победя тази коварна болест рак, без вашата помощ, няма да успея!

Благодаря ви от цялото си сърце!

Можете да дарите по следните начин:

Дарителска сметка:

BG18RZBB91551039805313

BIC:RZBBBGSF

Ивелина Александрова Дачина

Ivelina Aleksandrova Dachina

Банкова сметка:

BG76CECB979010C7012100

BIC:CECBBGSF

Ивелина Александрова Дачина

Ivelina Alkesandrova Dachina

Pay Pal – i_dachina@abv.bg

Еконт – чрез паричен превод към банковата сметка на Ивето.

Изи пей – чрез паричен превод към банковата сметка. Или на:

HELP Karma или DMS BG

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.