SHARE

Пилот на дълъг изпитателен полет реши да излее раздразнението си във въздуха, като изпише „Отегчен съм“ с траекторията си.

Пилотът, наскоро квалифициран инструктор на училището за летене Flight Training Adelaide, изпробвал нов двигател, когато е написал съобщението.

Според в. “Аделаида сега” той имал за задача да лети два часа с една и съща скорост. Буквите са с дължина “десетки километри”.

Той напуснал летище “Парафийлд” от Южна Австралия преди 9 часа сутринта и се върнал малко след 12 часа, съобщи вестникът.

Формата „Отегчен съм“ се вижда само на неговото устройство за проследяване и не би могла да се види от земята.

Пилотът отишъл една крачка напред, за да покаже презрението си към тестовия полет, като “изрисувал” нещо, което прилича на фалически символи, заедно с надписа „Аз съм отегчен“.

Пайн Пиенаар, директорът на Fela Training Adelaide, каза, че те не одобряват действията на пилота – но той „очевидно е бил отегчен“.

“Млади инструктори, какво можете да направите?” – добавя Пиенаар.

Това не е първият път, когато пилотите са рисували фигури в своите полети. Миналата година пет пилоти от полицията в Ню Йорк използваха шпионски самолет за 4 милиона долара, финансиран от правителството, за да изминат маршрут, оформен като гигантски пенис, за да изразят недоволството от шефа си.

Източник: “Индипендънт”

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.