SHARE

Обикновен фашизъм или обикновен болшевизъм. Вие изберете. Ето фактите. Вие ги свържете.

КПКОНПИ иска да се бори с частната корупция, разбирай да атакува всеки, които финансира противниците на Кой?.

Хора, които работят в медии, които критикуват Цацаров и Пеевски, ми казват, че са ги предупредили да очакват “визита” от КОНПИ. Това са сериозни хора, изключено е да лъжат. Пламен Георгиев и Гешев ще ви спретнат такава история, че ще се щипете дали сте вие?

Други хора ме предупредиха, че ДАНС се занимава с мен, да внимавам какво говоря, какво пиша. Включително през електронни пощи. Да не питам за СРС, защото сега вече и Комисията за контрол не може да ми помогне.

Цацаров бил много недоволен и трябвало да се намесят. Да внимавам да не ми подхвърлят нещо. Изобличително. Като предварително ще обработят общественото мнение, че сме параноици.

Трети хора ми казват, че ги посъветвали да не работят с мен, пак по гореизложените причини. Главният. Не че нещо, но нали бизнес имат, постове заемат. Прекратиха договорите – и “потънаха”. Страх.

Междувременно чета за това, че сме на последно място по медийна свобода на Балканите?! Това никога не е било. И осъзнавам, че от екраните на практика изчезнаха несъгласните с Цацаров и Пеевски, опонентите на опозицията.

Пак мои познати ми казват, че има “черен списък” (неформален, разбира се – не очаквайте да видите такъв с печат и подпис на Цацаров) за лица, които не трябва да се явяват по централните медии.

КПКОНПИ иска да има възможност направо да арестува. Както видяхте при Иванчева – вече си контролират цялата система с извънредни съдебни звена – спецпрокуратура, спецсъд, включително Апелативен. След него се оплаквай на арменския.

Иванчева със сигурност е най-големият проблем на корупцията у нас. Не КТБ, не хазартът, не ЧЕЗ, не телекомите, не медиите, не Главните – а тя. Пуснаха в употреба и ядреното си оръжие – СРС. Какво им пречи да ги изманипулират?!

Седиш няколко месеца в затвора, а след това – “сори”. Той и Ненчев има “сори” от ВКС, ама нали вече не е министър и го разкарваха като мечка пред медиите повече от две години. И Дани Митов и още много прозападни. Те и след Плевнелиев пуснаха прокурори.

Чакам. Да почукат на вратата. Както и на вратата на много мои приятели и познати. Един по един, за да не организират масова съпротива.

Цацаров продължава да изпълнява плана “Решетников” и да “зачиства” прозападния елит и да блокира бизнеса, който не е с Тях.

Хитлер така е дошъл на власт. С избори. Бавно и методично е приспивал демократичните инстинкти на германското общество, докато един ден вече е било късно. И са надянали военните униформи.

На Йордан Цонев всичко му е ОК. Няма проблем с медиите, всеки път като поиска, може да се яви. Чист бил. Пеевски тоже.

Май ще ме принудят да се занимавам с политика. Зорлем.
Да, Цацаров е важна опора на цялата организирана властова група, но без Борисов и ГЕРБ зад гърба са нищо. Той им осигурява политически гърба с прегръдките с Меркел, Юнкер, с “евроатлантизма” си. А корупцията е лепилото на този модел.

Ще предложа на “другата” България няколкото елементарни неща за противодействие на плъзгането ни към болшевизъм-фашизъм и за узурпацията на властта, чрез която искат да унищожат и лишат от материална опора всяко инакомислие.
Щом искат война, ще я получат.

Тектът е препубликуван от  фейсбук профила на автора с негово разрешение. Заглавието и акцентите са на редакцията на „Терминал 3“.

SHARE
Член на УС на Центъра за балкански и черномоски изседвания, Управляващ партньор на „Иновейтив Енерджи Солюшънс", блогър, Почетен председател на Българския икономически форум, Координатор, Софийско Бизнес Училище. Бивш посланик на Република България в Русия.