Кои ще са най-касовите филми през 2020 година

Кои ще са най-касовите филми през 2020 година

SHARE

Какво ще донесе предстоящата година за феновете на пълнометражното кино? Британският в. „Гардиън“ представя кратък списък на потенциално най-касовите заглавия на големия екран.

Няма време за умиране

След проблематични снимки – оттеглянето на режисьора Дани Бойл, хоспитализиране на Даниел Крейг, 25-ият филм за Джеймс Бонд пристига, няколко месеца по-късно от първоначално очакваното. Рами Малек е в ролята на злодея, срещу когото Бонд трябва да се изправи.

Бързи и яростни 9

Поредицата продължава. Вин Дизел се завръща заедно с Мишел Родригес. Чарлийз Терон пък е кибертерористката Сайфър.

Вин Дизел

Вин Дизел

 

Тенет

Режисьорът Кристофър Нолан е на линия с обещаващ филм в стила на „Генезис“, „Мементо“ и „Интерстелар“, а първите му трейлъри са доста объркващи, особено предвид играта с времето и пространството. Играят Джон Давид Уошингтън, познат от „Черен в клана“ (BlackKklansman), Майкъл Кейн, Робърт Патисън, Кенет Брана.

Дюн

Емблематичният роман на Франк Хърбърт „Дюн“ вече е филмиран от Дейвид Линч през 1984 г., когато озадачи публиката. Сега с него се заема Дени Вилньов, пресен от „Блейд Рънър 2049“. В ролята на Пол Атреидис (Кайл Маклоклан във версията на Линч) е Тимът Шаламе.

Годзила срещу Конг

След филмите за Годзила и филмите за Кинг Конг сега вселените им се сливат. Обещанието е, че „двете най-мощни природни стихии на планетата ще се сблъскат в мащабна битка“.

Ловци на духове: Задгробен живот

Надеждите са големи за поредния филм от комедийната поредица, след скромно посрещнатата женска версия от 2016 г. Отново ще видим незабравимите Бил Мъри, Дан Акройд и Ърни Хъдзън, както и Сигърни Уивър.

Топ Гън: Маверик

Том Круз е инструктор на младия пилот Майлс Телър. Вероятно именно той ще е новото лице на „Топ Гън“ при наличие на ново продължение.

Том Круз

Добро утро, Полунощ

Джордж Клуни е режисьор и актьор в тази научнофантастична история с полъх от „Гравитация“ и „Марсианецът“. Клуни е учен, изолиран на полярна обсерватория след апокалипсис, който се свързва с астронавтка (Фелисити Джоунс), опитваща се да се върне на Земята.

Фелисити Джоунс

Фелисити Джоунс

 

Живият хаос

По поредицата на британско-американския автор Патрик Нес. Том Холанд е дете в Новия свят, в който изглежда няма жени и в който е безкраен всяко същество може да чуе мислите на друг. Но се появява Дейзи Ридли – жена, която може да създава наука…

Свободният

Райън Рейнолдс отново разсмива публиката, след като от статист се превръща в супергерой. Създател на филма е Шон Леви („Нощ в музея“).

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.