Кевин Спейси: Убивайте хората с добрина

Кевин Спейси: Убивайте хората с добрина

SHARE

Нетрадиционно коледно пожелание отправи Кевин Спейси към почитателите си в канала си в “Ютюб”. Във видеото той влиза в образа на Франк Ундърууд от сериала “Къща от карти”. Облечен в коледен пуловер, актьорът седи пред камина и призовава хората да се отнасят по-добре с другите независимо от това по какъв начин другите се отнасят към тях.

“Нали не си мислехте наистина, че ще пропусна възможността да ви пожелая весела Коледа?”, казва Спейси с южняшкия акцент, характерен за говора на Ъндърууд. “Беше наистина добра година и съм благодарен, че отново съм в добро здраве. В светлината на това направих някои промени в живота си и искам да ви поканя да се присъедините. Навлизайки в 2020 г., аз искам да дам гласа си за повече добро по света. О, да, знам какво си мислите – той сериозен ли е? Да, аз съм сериозен като смъртта. И наистина не е толкова трудно, повярвайте ми”, продължава актьорът.

 

За него годината наистина беше добра. Обвиненията за сексуален тормоз по единственото за момента заведено срещу него дело бяха свалени, а по-късно в Рим той излезе пред публика за първи път от две години.

“Следващият път, когато някой направи нещо, което не харесвате, можете да отвърнете с атака. Но също така можете да укротите огъня в себе си и да направите неочакваното – можете да ги убиете с добрина”, завършва Спейси коледното си обръщение.

След повдигнатите към него обвинения в сексуален тормоз той беше уволнен от сериала “Къща от карти” преди неговия последен сезон. Тогава се оказа, че Франк Ъндърууд е умрял между сезоните.

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.