D2 гости в новия сезон на „БГ Версия“ по БНТ 1

D2 гости в новия сезон на „БГ Версия“ по БНТ 1

SHARE

Монте Мюзик“ и „БГ Радио“ представят втори сезон на музикалното предаване „БГ Версия“ по БНТ 1. Във втория епизод гости ще бъдат D2. Те са една от най- успешните български рок групи и вече близо 20 години радват феновете си с качествена авторска музика. Зад гърба си имат десетки хитове, хиляди фенове и участия на едни от най – големите рок фестивали.

Тази неделя /11.10/ D2 ще ни представят част от най- емблематичните си песни, но в съвсем нова версия – специално създадена за „БГ Версия“. Те са в състав Деян Каменов (вокали), Димитър Кърнев (китари), Васил Вутев (ударни), Александър Обретенов (бас) и Радостин Василев специален гост – музикант (китари и вокали). Групата ще изпълни „Аз и ти“, „Марс“, „Нямаше кой да ни каже“ , както и още от най- популярните им песни, но в нова и различна версия.

Във втори сезон на „БГ Версия“ ще бъдат представени млади и обещаващи изпълнители, които също ще изпълнят свои песни, но в нов акустичен вариант. Младите таланти, които D2 ще представят тази седмица в „БГ Версия“ са момчетата от „Bloodrush. Те са последните победители в „Голямото Rock Междучасие“. „Bloodrush“ са музикално трио и творят музика от края на 2012г. В началото свирят песни на D2, a днес вече изпълняват авторска музика и имат собствени албуми.

В допълнение към хубавата музика, зрителите ще имат възможност да чуят и разказите на момчетата от D2, за това какво е да си част от групата, както ги прави щастливи и какво си спомнят за създаването на песните, които ще представят в „БГ Версия“.

Тази година в музикалното шоу ще бъде включена и класацията на „БГ радио“ –„Нашите 10“. Седмичната класация представя 10-те най-излъчвани песни в ефира на радиостанцията, а сега в рамките на „БГ Версия“ зрителите ще имат възможността да видят и видеоклиповете към тях.

Гледайте „БГ Версия“ всяка неделя от 23:00ч. по БНТ 1. Почитателите на качествената българска музика ще могат да следят предаването и във Facebook и YouTube канала му, както и да чуят новите версии на любимите си песни в ефира на „БГ Радио“.

БГ Версия“ – различната версия на българската музика.

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.