SHARE

В България си имаме генерален директор на телевизията, която би трябвало да бъде обществена, срещу когото тече процес за управление на автомобил след употреба на алкохол.

Нещо повече, не само че си имаме такъв директор, но и реално това дело е било вече в ход, когато той е избран на поста. Само по себе си това е също извън закона.

Нещо повече, не само че си имаме такъв директор, който има такова дело и въпреки това е бил избран за генерален директор на това, което имаме като обществена телевизия, но и това дело не може да приключи, защото той избягва да се явява на заседанията на съда.

Последния път представи медицинска бележка, че е на легло. Болен. И ще бъде на легло от 14 до 22 февруари.

Не щеш ли обаче, подчинената му телевизия излъчи репортаж с негово участие на следващия ден, след като за пореден път делото му бе отложено, защото той има наложен от доктор “домашен режим на лечение”. И този репортаж с негово участие не беше от дома му, където той по лекарско предписание се лекува. А от Брюксел, където Константин Каменаров участва в конференция, посветена на предизвикателствата пред аудио-визуалните медии във време на дигитална революция.

И благодарим за рибата, г-н Каменаров, казваме не ние, а съдът днес и разпореди проверка на болничния му лист!

Оригиналната картина от колажа е на Франс Халс, 1623

SHARE
Смислен прочит на събитията, които имат значение.